Σελίδες

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ "ΑΛΛΙΩΣ"!!




Τρόφιμα, φάρμακα, παιχνίδια, παιδικά βιβλία και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για τους Γιατρούς του Κόσμου, την ομάδα Άρσις και το δημοτικό βρεφοκομείο Άγιος Στυλιανός θα συγκεντρώσει...
η ομάδα «Θεσσαλονίκη Αλλιώς» στην αποθήκη Δ στο Λιμάνι το ερχόμενο Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα.
Η Αποθήκη θα αποκτήσει χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και θα γεμίσει με γιορτινούς ήχους με συναυλίες από το Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης. Επίσης, η Πειραματική Σκηνή της Τέχνης, παρά την ανακοίνωση του τερματισμού της λειτουργίας της, θα παρουσιάσει  με τους ηθοποιούς της, αγαπημένα χριστουγεννιάτικα παραμύθια στα παιδιά. Απόφοιτοι σπουδαστές της Σχολής Ανδρέας Βουτσινάς και μέλη της ομάδας Ίρις θα παρουσιάσουν ένα απόσπασμα από την παράσταση «Όνειρο θερινής νύχτας», ενώ παιδιά θα κατασκευάσουν χριστουγεννιάτικα στολίδια και δώρα από ανακυκλώσιμα υλικά.
Η τσαγερία «Ζώγια» θα ετοιμάσει τσάι σε όλους τους επισκέπτες, το Kitchen Bar θα στήσει ένα καζάνι με ζεστό κόκκινο κρασί για την υποδοχή του κοινού και οι φούρνοι Ble θα προσφέρουν χριστουγεννιάτικα εδέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου