Σελίδες

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ Δ2 ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΑΡΗ ΔΗΜΟΚΙΔΗ "Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΜΑΓΙΚΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ!!



" Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΜΑΓΙΚΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ" ΕΔΩΣΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ΖΩΓΡΑΦΙΣΑΝ, ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ "ΟΝΕΙΡΑ" 



ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Μια φορά κι ένα καιρό ήταν δύο αγαπημένα αδελφάκια, ο Στέφανος και Στέλλα! Ο Στέφανος έβλεπε άσχημα όνειρα! Έβλεπε πάντα πως ήταν σε ένα πολύ σκοτεινό και τρομακτικό δάσος. Η αδελφή του όταν κατάλαβε πως ο αδελφός της έβλεπε τρομακτικά όνειρα, ήθελε να τον βοηθήσει! Έτσι και η Στέλλα ήταν πάντα μέσα στα όνειρα του αδελφού της....και μαζί αντιμετώπιζαν τρομερά τέρατα, φανταστικά ξωτικά, περίεργα μονοπάτια, στοιχειωμένα σπίτια....Ανάμεσα στα άλλα πάντα πρωταγωνιστούσε ένα σπίτι! Αυτό το σπίτι έμελλε να γίνει το παραδεισένιο σπίτι των διακοπών τους ...ΑΛΛΑ στην πραγματικότητα!!
 Ναταλία Ρ. Δ2

 ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΣΟΥΛΗΘΡΑ ΣΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ!


Ο ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΧΑΡΗΣ!




ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΒΑΛΟΥΝ ΔΕΛΦΙΝΙΑ!


Ο ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΟΣ ΘΕΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΜΑΤΙΑ ΚΥΝΗΓΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!



Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣΚΑΙ Η ΣΤΕΛΛΑ!


 Ο ΣΥΓΓΡΑΦΈΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΓΑΛΑΞΙΑ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ!! 




Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΠΡΙΓΚΗΠΑ!



Η ΠΕΡΙΛΗΨΗ 


ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΔΗΜΟΚΙΔΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ...ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ!




ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ!


ΟΝΕΙΡΑ!


ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ Δ2

5 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ, ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ-ΕΡΕΥΝΑ-ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ-ΠΝΕΥΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.
    Η δουλεία σας ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ!!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ !!!!
    (Λυπάμαι που λόγω έλληψης χρόνου, δεν μπορώ να σας επισκέπτομαι πιο συχνά.
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΧΡΟΝΟ!
    ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!
    Ροδούλα Σερδάρη
    Μουσικο-παιδαγωγός
    Υ.Γ. Όποτε έχετε χρόνο, περάστε από το ιστολόγιο μου να πάρετε κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευχαριστούμε πολύ Ροδούλα! Και βέβαια περνάμε από το ιστολόγιό σου και πολλές φορές μου έχεται να "κλέψω" κάτι! Όπως το αφιέρωμα στον Καρυοθραύστη, το ζήλεψα πολύ! Αν μου επιτρέπεις θα ήθελα να το παρουσιάσω και εγώ. Φυσικά θα αναφέρεται ότι είναι από σένα. Σου ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2012!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελισάβετ, χαίρομαι ιδιαίτερα με αυτά που μου γράφεις!
    Φυσικά και μπορείς να τον παρουσιάσεις. Και να "κλέψεις" (χαχα μου άρεσε η φράση αυτή) ό,τι θέλεις. Ότι αφορά στο καλό των παιδιών, ΠΡΕΠΕΙ να διαδίδεται
    Χάρηκα πολύ!
    Με την αγάπη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ τα παιδιά και τους δασκάλους που έφτιαξαν όλα αυτά τα τέλεια πράγματα με αφορμή τα βιβλία μου. Οι ζωγραφιές είναι υπέροχες. Να 'στε όλοι καλά!

    :) Άρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ευχαριστούμε και εμείς κ.Άρη Δημοκίδη που δεχτήκατε την πρόσκληση και με αφορμή τα βιβλία σας εκφράστηκαν τα παιδιά τόσο δημιουργικά! Σας ευχόμαστε και διαδικτυακά καλές γιορτές και το καινούριο έτος να σας φέρει ό,τι ακριβώς επιθυμείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή