Σελίδες

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Big Ben-Λονδίνο




Big Ben είναι το ψευδώνυμο για την μεγάλη καμπάνα του ρολογιού στο βόρειο άκρο του παλατιού του Westminster στο Λονδίνο και είναι γενικά επεκταθεί για να αναφερθώ στο ρολόι ή το ρολόι του πύργου, καθώς και. Ορισμένοι πιστεύουν ότι αυτή η επέκταση είναι λανθασμένες, αλλά και η χρήση του είναι πλέον εντελώς συνηθισμένο.


 Είναι το μεγαλύτερο των τεσσάρων που αντιμετωπίζουν chiming ρολόι και το τρίτο-ψηλότερο επιδαπέδια πύργο ρολογιού στον κόσμο. Το γιόρτασε 150η επέτειο του Μάη του 2009,κατά την οποία οι εορταστικές 
κδηλώσεις έλαβαν χώρα. Το ρολόι τελείωσε χτίζονται στις10 Απριλίου, 1858.Η παρούσα πύργος προβλήθηκε ως μέρος του σχεδιασμού του Charles Barry για ένα νέο παλάτι, αφού το παλιό παλάτι του Westminster καταστράφηκε σε μεγάλο βαθμό από πυρκαγιά το βράδυ της 16ης Οκτωβρίου 1834. 


Το νέο Κοινοβούλιο χτίστηκε σε μια νεο-γοτθικό στυλ. Αν και ο Barry ήταν ο επικεφαλής αρχιτέκτονας του ανακτόρου, στράφηκε στον Αύγουστο Pugin για το σχεδιασμό του τον Πύργο του Ρολογιού, η οποία μοιάζει με προηγούμενα Pugin σχέδια, συμπεριλαμβανομένου ενός για Scarisbrick Hall. Ο σχεδιασμός για τον Πύργο του Ρολογιού ήταν το τελευταίο σχέδιο Pugin του πριν την τελική κάθοδο του στην τρέλα και τον θάνατο, και Pugin ο ίδιος έγραψε, κατά τη διάρκεια της τελευταίας επίσκεψης του Barry για να εισπράξει τα σχέδια: «Εγώ ποτέ δεν δούλεψε τόσο σκληρά στη ζωή μου για τον κ. Barry για αύριο έχω καταστήσει όλα τα σχέδια για το φινίρισμα το καμπαναριό του, και αυτό είναι όμορφο. " Ο πύργος έχει σχεδιαστεί με γιορτάζεται γοτθικό ύφος Pugin της α ιστορίες) . Το κάτω μέρος 61 μέτρα (200 πόδια) της δομής τον Πύργο του Ρολογιού αποτελείται από πλινθοδομή με άμμο χρωματιστό περίβλημα ασβεστόλιθου Anston. Το υπόλοιπο του ύψους του πύργου είναι ένα πλαισιωμένο κωδωνοστάσιο από χυτοσίδηρο. Ο πύργος είναι θεμελιωμένη σε μια 15-μετρητή (49 πόδια) τετραγωνικών σχεδία, από της 3-μετρητή (9,8 ft) πάχους μπετόν, σε βάθος 4 μέτρα (13 πόδια) κάτω από την επιφάνεια του εδάφους. Οι τέσσερις πίνακες ρολογιών είναι 55 μέτρα (180 πόδια) πάνω από το έδαφος. Το εσωτερικό όγκο του πύργου είναι 4.650 κυβικά μέτρα (164.200 κυβικά πόδια).


Παρά το γεγονός ότι ένα από τα πιο διάσημα τουριστικά αξιοθέατα του κόσμου, το εσωτερικό του πύργου δεν είναι ανοικτό σε επισκέπτες από το εξωτερικό, αν και κατοίκους του Ηνωμένου Βασιλείου είναι σε θέση να οργανώσει εκδρομές (καλά εκ των προτέρων), μέσω των κρατών τους με το Κοινοβούλιο. Ωστόσο, ο πύργος δεν διαθέτει ανελκυστήρα, έτσι ώστε αυτές οι συνοδεία πρέπει να ανεβείτε τα 334 σκαλοπάτια από ασβεστόλιθο στην κορυφή .
Εξαιτίας των μεταβολών των συνθηκών του εδάφους από την κατασκευή (κυρίως σήραγγας για την επέκταση γραμμή Jubilee), ο πύργος γέρνει ελαφρώς προς τα βορειοδυτικά, κατά μέσον όρο περίπου 220 χιλιοστά (8,66 in) σε πίνακες ρολογιών, δίνοντας μια κλίση περίπου 1 / 250. Λόγω θερμικές επιδράσεις, ταλαντεύεται ετησίως από μερικά χιλιοστά ανατολή και δύση.ναγέννησης, και είναι 96,3 μ. (315,9 πόδια) υψηλά.

Γιώργος Aλ. & Κώστας Γκ. Στ' 2

1 σχόλιο:

  1. You really make it seem so easy with your presentation but I find this topic
    to be actually something that I think I would never understand.
    It seems too complex and very broad for me. I'm looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

    Review my homepage :: cheap jersey online

    ΑπάντησηΔιαγραφή