Σελίδες

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Καλοκαιρινά... τραγούδια!!! και Καλό καλοκαίρι!


Μία παλαιά ανάρτηση, πάντα επίκαιρη!!!

Κύμα υπέροχο! 
ΕΔΩ: http://paidio.blogspot.gr/2014/06/summer-songs.html
κλικ στο εδώ... ή απ' ευθείας στο λινκ... για να ακούσετε τραγούδια για την εποχή αυτή!

... και "φεγγάρι" (αέρα) στα πανιά μας!!! 

Καλό καλοκαίρι, φίλοι!

Lampros


2 σχόλια:

  1. όχι άσχετο με την απαραίτητη άμυνα της ανθρωπότητας:
    Πολυδιαφημισμένοι, εισβολείς ανθρωποθυσιάζοντες Μυκηναίοι (ίδια κράνη με τα ασσυριακά) αλλάζοντας συνέχεια τα ονόματά τους για να ξεχνιούνται οι κανιβαλικές παραδόσεις και οι βεντέτες τους, έφεραν τους πολέμους στην Ελλάδα και τη λοιπή Ευρώπη, και τα στοιχεία δείχνουν ότι τα ξαδέρφια Μινύες-Μυκηναίοι/Αχαιοί-Μινώταυροι (κατά ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ Ετεοκρητών, Δωριέων, Αιολέων, Ιώνων)-Μυρμιδόνες-Τρώες (-Ρωμαίοι-Κέλτες-Γερμανοί*) κοκ, δικαίως τα αποδοκίμαζαν οι δημοκρατικοί στις τραγωδίες, για τη ΜΑΝΙΑ=μήνιν τους για δουλεμπόριο-ανθρωποθυσίες κλπ...
    O Πέλοπας, γιος του Τάνταλου ή του Πακτωλού ή του Ξάνθου και της Κλυτίας, Φρυγικής ή Λυδικής καταγωγής, ήρθε στην Ελλάδα και κέρδισε το βασίλειο της Πίσας από το βασιλιά Οινόμαο.
    Όταν ήταν μικρός, ο πατέρας του τον έκοψε κομματάκια και τον σερβίρισε στους θεούς βάζοντας την παντογνωσία τους σε δοκιμή. Οι θεοί αντιλαμβανόμενοι την απάτη δεν δοκίμασαν το φαγητό αυτό.
    Ο Πέλοπας κέρδισε τους αγώνες στην Πίσα με δόλο, αφού είχε βάλει τον Μυρτίλο, τον ηνίοχο του βασιλιά Οινόμαου να βγάλει τη σφήνα από το άρμα του για να χάσει επίτηδες με αντάλλαγμα το μισό βασίλειο. Κατόπιν, όμως δεν έδωσε στον Μυρτίλο το μισό βασίλειο και τον πέταξε από ένα γκρεμό στη θάλασσα. Σύμφωνα με μία εκδοχή, το Μυρτώο Πέλαγος ονομάστηκε έτσι από τον Μυρτίλο. Πριν πεθάνει ο Μυρτίλος πρόλαβε να τον καταραστεί, αυτόν και τους απογόνους του. Εξαιτίας του πολλές κατάρες βρήκαν το λαό του και ιδίως τα δύο παιδιά του Ατρέα και Θυέστη.
    Από τους μοναρχικούς Μινύες-Μίνωες Μυκηναίους εισβολείς που τυράννησαν ΚΑΙ τους αυτόχθονες Ετεοκρήτες:
    Σε ένα πλαίσιο (LM IB) στις ανασκαφές ακριβώς σε μια πλευρά του βασιλικού δρόμου, σε μικρή απόσταση βορειοδυτικά του μικρού παλατιού της Κνωσσού βρέθηκαν 327 οστά παιδιών σε μια καμένη κατάθεση, στο υπόγειο ενός κτηρίου που ονομάστηκε ως «το βόρειο σπίτι». Στα παιδιά αυτά αποδόθηκε ηλικία μεταξύ δέκα και δεκαπέντε ετών, και σε ποσοστό μεταξύ 21% και 35% αυτών των οστών, στα οποία συμπεριλαμβάνονταν τεμάχια κρανίων καθώς επίσης και άλλα οστά, και που βρέθηκαν όλα υπό μορφή ενός ασαφή σωρού, βρέθηκαν λεπτά σημάδια μαχαιριών, ακριβώς συγκρίσιμα με τα σημάδια σφαγής σε ζωικά οστά, που συμβαίνουν ως αποτέλεσμα της αφαίρεσης του κρέατος. Ο κανιβαλισμός φαίνεται σαφώς υποδειγμένος. Το περιεχόμενο του πιθαριού, δείχνει ότι μερικά μέρη των νέων παιδιών μαγειρεύτηκαν μαζί με ποικίλες άλλες εδώδιμες ουσίες. * http://www.orgonelab.org/update.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή