Σελίδες

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

4ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής: Η Στ3΄ και η Ε1΄ συμμετέχουν στο Προσυνέδριο Δυτικής Θεσ/νίκης

Την Τετάρτη 28 Μαρτίου το σχολείο μας θα πάρει μέρος στο Προσυνέδριο Δυτικής Θεσσαλονίκης του 4ο Μαθητικού Συνεδρίου Πληροφορικής, που θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου.


Το σχολείο μας θα συμμετάσχει με τα τμήματα Στ3΄ και Ε1΄. Θα παρουσιάσουμε την ηλεκτρονική σχολική μας εφημερίδα, τους ¨Ντελάληδες του 8ου¨. Η εισήγηση μας θα γίνει μεταξύ 9.00-11.00.

Δέσποινα Κ. (Ε1΄)

2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ! ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΕΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΕΤΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καινούργια δράση φέτος και επιβάλλεται να παρουσιαστεί!
    Μπράβο σε όλους για την προσπάθεια και τη συστηματική δουλειά. ...Και ως γνωστόν, η σωστή δουλειά αμείβεται και μειώνει τις πιθανότητες αποτυχίας. Καλή επιτυχία, λοιπόν, στην αυριανή παρουσίαση και εύχομαι το Μάιο, στο NOESIS, να βιώσετε κι εσείς την εμπειρία.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή