Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011

Έκθεση Βιβλίου στο σχολείο μας


Σήμερα στο σχολείο μας ξεκίνησε η Έκθεση Βιβλίου, που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων. Η έκθεση θα λειτουργεί από τη Δευτέρα 19/12 έως την Παρασκευή 23/12 από τις 8:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ. 


Στην έκθεση υπάρχουν πολλά βιβλία για να διαλέξει κάθε μαθητής ένα βιβλίο που θα του αρέσει. Υπάρχουν βιβλία για όλα τα παιδιά του Δημοτικού αλλά και για παιδιά του Γυμνασίου. Είναι η 1η Έκθεση Βιβλίου που γίνεται στο σχολείο μας. Σήμερα επισκεφτήκαμε με την τάξη μου την έκθεση. Σε όλα τα παιδιά άρεσε που έγινε η έκθεση. Ελπίζουμε κάθε χρόνο να γίνεται έκθεση βιβλίου στο σχολείο μας. 

Δε μας άρεσε ο χώρος που έγινε η έκθεση, στο ισόγειο του σχολείου. Στο ισόγειο υπάρχουν τάξεις που κάνουν μάθημα και τις ενοχλεί η φασαρία που κάνουν τα παιδιά που επισκέπτονται την έκθεση. 
Ελπίζουμε του χρόνου η έκθεση βιβλίου να γίνει στη νέα βιβλιοθήκη που θα είναι μεγάλη και ετοιμάζει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και οι δάσκαλοι του σχολείου.

Αλέξανδρος Απ. (Ε1΄)

3 σχόλια:

 1. Συγχαρητήρια στον σύλλογό σας!!!
  Κάπου είδα και τον Σκρούτζ, από την Χριστογεννιάτικη Ιστορία... καλή ευκαιρία να διαβάσουν το βιβλίο τα παιδιά!!!
  Καλές γιορτές!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μπράβο στο σύλλογό σας για την πρωτοβουλία!!
  Είναι σημαντικό να έρχονται τα παιδιά κοντα στο βιβλίο με κάθε ευκαιρία. Μακάρι να συνεχιστεί και κάθε χρόνο να είναι μεγαλύτερη και καλύτερη!
  Καλές γιορτές!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Toutes mes félicitations, c'est une belle et grande idée.
  Gros bisous

  ΑπάντησηΔιαγραφή