Σελίδες

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Το καναρινί ποδήλατο: Σχολιάζουμε την ταινία - Τι μου άρεσε



Οι μαθητές της Στ1΄ με αφορμή την παρουσίαση της ταινίας ¨Το καναρινί ποδήλατο¨ στο βιβλίο της Γλώσσας, παρακολούθησαν τη συγκεκριμένη ταινία και κατέγραψαν τις εντυπώσεις τους. 


Για να γνωρίσετε και να 
δείτε την ταινία: 
¨Το καναρινί ποδήλατο¨ 
κάντε κλικ εδώ ή στην εικόνα.


Τι μου άρεσε στην ταινία:

-  Μου άρεσε εκεί που ο δάσκαλος διάλεξε το Λευτέρη για ταμεία στην έκθεση του βιβλίου. Έτσι έδειξε ότι τον εμπιστεύεται.
Άλμπα Π.

-  Μου άρεσε η σκηνή που ο δάσκαλος του Λευτέρη διδάσκει μόνο του και μπαίνει ο διευθυντής και του κάνει παρατηρήσεις. Όμως ο δάσκαλος δήλωσε ότι θα συνέχιζε να διδάσκει το Λευτέρη.
Σταμάτης Α.

-  Μου άρεσε ότι ο δάσκαλος του Λευτέρη προσπαθούσε να τον κάνει καλό μαθητή, ενώ ο διευθυντής του έλεγε ότι δε θα μπορέσει να το καταφέρει. Ο δάσκαλος όμως δεν το έβαλε κάτω και τον έκανε καλό μαθητή.
Χριστίνα Χ.

-  Εμένα μου άρεσε που ο δάσκαλος επέμενε να διδάσκει το Λευτέρη, ενώ ο διευθυντής του έλεγε να τον αφήσει επειδή δεν μπορούσε να μάθει.
Μάριος Κ.

-  Μου άρεσε που ο δάσκαλος βοηθούσε το Λευτέρη να γίνει καλύτερος μαθητής.
Όλα Π.

-  Εμένα μου άρεσε ότι ένας και μοναδικός δάσκαλος αποφάσισε να διδάξει στο Λευτέρη γράμματα.
Ευθυμία Α.

- Το πείσμα και η θέληση του καινούργιου δασκάλου να μάθει το παιδί γράμματα.
Δημήτρης Κ.

- Μου άρεσε που όταν χάθηκε ο Λευτέρης τα άλλα παιδιά κατάλαβαν τι λάθος έκαναν και ρώτησαν το δάσκαλό τους πώς μπορούν να βοηθήσουν.
Αφροδίτη Ξ.

- Μου άρεσε που ο δάσκαλος της τάξης βοηθούσε το Λευτέρη να γίνει καλός μαθητής και το πώς ο Λευτέρης συναρμολόγησε μόνος του ένα ποδήλατο!
Έλλη Κ.

- Από την ταινία μου άρεσε όταν ο Λευτέρης κατάφερε να διαβάζει, να λογαριάζει και που έφτιαξε μόνος του το ποδήλατό του.
Ευγενία Χ.

- Μου άρεσε όταν ο δάσκαλος έβαλε τον Λευτέρη ταμεία και τα πήγε πολύ καλά.
Νίκος Π.

- Μου άρεσε το ότι ο Λευτέρης συναρμολογούσε το ποδήλατό του.
Θεόδωρος Μ.

- Μου άρεσε που ο Λευτέρης έκανε μεγάλη προσπάθεια να
διαβάσει και να γράφει. Επίσης που ο δάσκαλος είχε την επιθυμία να τον βοηθήσει. Τέλος, ήταν ωραίο που ο κύριός του τον έβαλε για ταμεία για να μάθει αριθμητική.
Μαρία Ν.

- Μου άρεσε που ο δάσκαλος έβαλε το Λευτέρη ταμεία και τον βοηθούσε με τις πράξεις. Ακόμη μου άρεσε που ολομόναχος δε φοβήθηκε να μπει σε τρένο και να πάει κάπου αλλού.
Θεόδωρος Π.

- Μου άρεσε που ο δάσκαλος του του έκανε ιδιαίτερα του συμπεριφερόταν καλύτερα από όλους.
Κική Δ.

- Μου άρεσε που ο δάσκαλος παρόλο που ο διευθυντής δεν αγάπησε το Λευτέρη, προσπάθησε να του μάθει γράμματα.
Φωτεινή Τσ.

- Μου άρεσε ότι ο δάσκαλος συνέχισε να τον βοηθάει στα μαθήματα. Επίσης ότι δεν άκουσε το διευθυντή που έλεγε να τον αφήσει και να μην τον βοηθήσει.
Δημήτρης Ελ. 

2 σχόλια:

  1. Μου Αρεσε οτι ο δασκαλος στις ελευθερες του ωρες του διδασκε . Επισης που τον ρωταγε για το ποδηλατο του αν ειναι καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή